Jantien's catering actief in Berlicum en omgeving

Heerlijk thuis eten met vrienden in een informele sfeer of een feestelijke borrel voor je gasten, Achter ’t Fornuis kent het recept voor een geslaagde partij. We beginnen met het bedenken van originele gerechten en eindigen pas als de keuken weer netjes is opgeruimd.
Nagenieten van een heerlijk diner in een opgeruimde keuken maakt je feest compleet.


De ideale catering

Of het nu een groots feest of een gezellig diner is, elke opdracht wordt in overleg met jou ingevuld. Wij nemen je graag alle zorg uit handen zodat je volop kunt genieten van je gasten én het bijzondere, heerlijke eten.


“Wij vonden het heel fijn dat Jantien ons heeft geholpen bij mijn verjaardag, ze heeft mij al het werk uit handen genomen. Ik had dus net zo goed een 10 kunnen geven, maarja een 9 is ook super top toch? “ Leontine uit Vught.

 


Achter het fornuis

We zijn er op tijd met alle voorbereide gerechten. Laden uit en richten de keuken in. We helpen ook graag mee met het mooi aankleden van de tafels, zoals we ook ter plekke zorgen voor prachtig opgemaakte borden.
Alle gerechten worden door Jantien achter het fornuis vers voorbereid en bij jou thuis uitgeserveerd.


“Dankzij de geweldige presentatie en all-inclusive advisering werd het 21-diner van mijn dochter een groot succes. Eindscore: 9.3.” Monica uit Leiden.


Complete catering

Achter ’t Fornuis neemt tijdens het feest de keuken over en we vertrekken pas als de keuken weer helemaal aan kant is. Wij weten hoe belangrijk het is om in een opgeruimde keuken te kunnen nagenieten. Het maakt je feestdag compleet.
We helpen ook graag met het aankleden van de tafel en zorgen, indien nodig voor bestek, servies- en glaswerk.