Jantien achter het fornuis

' Er is geen oprechter liefde dan de liefde voor lekker eten'.
George Bernard Shaw.


Ik heb een klassieke koksopleiding gevolgd, geschoold op de Franse keuken. Van deze culinaire basis heb ik nog elke dag plezier. Professionaliteit, koken op smaak en creativiteit zijn voor mij de belangrijkste ingredienten”. Ik werk met verse seizoens producten, liefst biologisch geteeld. Hier varieer ik volop mee om zo tot verrassende combinaties te komen. Mijn passie voor koken en lekker eten is de drijfveer geweest voor Achter ’t Fornuis.

Fraai geserveerd

Met mijn achtergrond in woninginrichting en styling kun je van mij de nodige creativiteit verwachten. Originele combinaties die er prachtig uitzien en ook nog heerlijk smaken.


Kwaliteit voor een eerlijke prijs

Voor mij is het belangrijk dat lekker eten betaalbaar is. Ik vraag een eerlijke prijs voor mooie kwaliteit.
Na mijn opleiding heb ik als kok voor een studentenvereniging gekookt, elke keer weer met weinig middelen lekkere en gezonde maaltijden bereiden.
 

In de zomer kook ik een aantal weken op een boot, we varen van Brugge naar Parijs. Het koken aan boord is superleuk. Onderweg kijken wat er te koop is en ’s avonds je gasten verrassen met heerlijke lokale gerechten.