Aan tafel

We koken niet alleen met elkaar, we gaan ook genieten van alle mooie gerechten die zijn gemaakt. Tussendoor en na afloop van de kookles. Dat doen we aan een prachtig gedekte tafel. Met haar ervaring in woninginrichting en styling zorgt Jantien voor een creatieve en gezellige aankleding van de tafel.

Workshop
Elke donderdag van de maand organiseert Achter 't Fornuis workshops voor maximaal 8 personen. Iedere maand heeft een ander thema. In de maand maart gaan we Amuses maken.
De amuse als heerlijk, verfijnd hapje, een originele appetizer voor de maaltijd en opppepper voor de smaappupillen. Ook jij kan je gasten met een bijzondere amuse verrassen! Doe mee aan de workshops op 23 maart a.s. en op 6 en 13 april.

Natuurlijk kun je ook een workshop volgen die geheel is afgestemd op je eigen wensen. 
Interesse? Mail mij .

De prijs voor de workshop is €55,- pp (incl. fris, koffie en thee en 2 glazen wijn)


Kookles

Samen koken en genieten van een heerlijke maaltijd aan een mooi gedekte tafel, dat kan bij Achter ’t Fornuis in Berlicum. De gerechten zijn na de kookles ook thuis te maken met goed verkrijgbare ingredienten. Jantien daagt je tijdens het koken uit om juist eens iets anders te proberen.

Originele gerechten

De gerechten van Achter ’t Fornuis zijn gedurfd in combinatie en dat maakt het koken verrassend. Tijdens de kookles stimuleren we je om mee te denken, ideeen aan te dragen en te koken met een beetje lef.

Eerlijke producten voor iedereen

Jantien werkt bij voorkeur met verse seizoensproducten. Ook verrassen we je graag met vegetarische gerechten of heerlijke hapjes zonder gluten. We houden met iedereen rekening en in overleg met jou stellen we de te koken gerechten samen.
Koken met vrienden en genieten van je eigen kookkunst is gewoon leuk!!