Image module

Wil je aanschuiven?

 Ieder weekend heerlijk thuis aanschuiven met de DINERBox!
En nu nieuw de BORRELbox!!!!!!

 DINERBOX DECEMBER

Amuse Achter ’t Fornuis

Burrata met gekaramelliseerde paddenstoelen, cavalo nero en spicy boter

Gebraden parelhoen met knolselderij en mosterd-wittewijnroom en geroosterde spruitjes met honing en granaatappelmelasse

Pecannoten taart

Prijs: € 35,- (pp)

BORRELBOX DECEMBER

Kleine heerlijke en ambachtelijke hapjes voor bij de borrel

Krokante garnalen met mango-tomatendip

Courgette pannenkoekje met gerookte zalm

Kipvleugeltjes met harissa en limoen

Gerookte ribeye met baba ganoush

Lamsköfte met munt en labneh

Prijs: € 25,- (pp)

Originele seizoensgerechten met lekker veel groenten zoals je dat van Achter ’t Fornuis gewend bent.

NIEUW WEEKENDBOX zelf samenstellen

Kijk in het afhaalmenu van de week, en stel zelf je Dinerbox samen. Met vis, vlees en een vegetarische variant of een combinatie, alles is  mogelijk.

Af te halen op zaterdag na 17.00.

Reserveren kan tot 10.00 op vrijdag. Mail, bel of app: 06-53641213 

KERSTBOX

Amuse Achter ’t Fornuis

Mini cheesecake met avocadoroom en Hollandse garnalen

Sous vide gegaarde parelhoen met appel- calvadossaus, gekaramelliseerde stoofpeer in venkelsiroop, witlof met gegrilde oesterzwam en puree van pastinaak

Amandel- karameltaartje

€ 35,00

Meer info volgt, ook via de nieuwsbrief.  Reserveer  voor 21 december want op=op.

Op 8 november is het afhaalmenu op kerstavond en het menu van de kerstbox op de site te zien.

Aanschuiven bij mij is voorlopig nog uitgesteld.

 

Impressie van het aanschuiven

Wil je leuke kooktips?

Meld je dan hier aan voor de inspirerende nieuwsbrief van Jantien!