Image module

Wil je aanschuiven?

 Ieder weekend heerlijk thuis aanschuiven met de DINERBox!
En nu nieuw de BORRELbox!!!!!!

 DINERBOX JANUARI

Amuse Achter ’t Fornuis

Courgette pannenkoekje met graved lax, rode biet en dille room

In Barolo gestoofde rosbief met basilicum gremolata, aardappelpuree en gestoofde paprika

Chocolade-walnoten taart

Prijs: € 35,- (pp)

BORRELBOX JANUARI

Kleine heerlijke en ambachtelijke hapjes voor bij de borrel

Mini cheesecake met avocadoroom en rivierkreeftjes

Courgette pannenkoekje met graved lax, rode biet en dille room

Quiche met bospaddenstoelen

Carpaccio van runderlende met gember-yuzu dressing

Harissa hotwings met mango-chili dip

Prijs: € 25,- (pp)

Originele seizoensgerechten met lekker veel groenten zoals je dat van Achter ’t Fornuis gewend bent.

NIEUW WEEKENDBOX zelf samenstellen

Kijk in het afhaalmenu van de week, en stel zelf je Dinerbox samen. Met vis, vlees en een vegetarische variant of een combinatie, alles is  mogelijk.

Af te halen op zaterdag na 17.00.

Reserveren kan tot 10.00 op vrijdag. Mail, bel of app: 06-53641213 

Aanschuiven bij mij is voorlopig nog uitgesteld.

 

Impressie van het aanschuiven

Wil je leuke kooktips?

Meld je dan hier aan voor de inspirerende nieuwsbrief van Jantien!