Tiramisu

Tiramisu Dit fantastische toetje maak je een dag van tevoren. Zo kunnen alle smaken van de citroen en de Limoncello goed in de lange vingers trekken. Geniet!   Ingrediënten 50

Share
Aspergetip 2

Aspergetip 2 Door asperges te roosteren in de oven behoud je de pure smaak van de asperges. Ongeveer 25 minuten op 180 graden. Schil de asperges, vet ze met behulp

Share
Aspergetip 1; Aspergetaart

Heerlijke aspergetaart en gemakkelijk te maken! Ingrediënten 1 plak tante Fanny hartige taartdeeg 4 el zure room 3 el. fijngesneden groene kruiden (dragon, kervel, platte peterselie) 8 witte asperges 8

Share
Heb je groenten over?

Maak dan eens een overvolle lekkere groente taart Rooster de groenten even kort in de oven. Bekleed een bakvorm met bladerdeeg. Verdeel de groenten en leg bovenop wat toefjes ricotta

Share
Heerlijke aubergine stoof met bumbu

Hoezo hamsteren? Maak eerst lekker je voorraad op! Kijk eens wat je nog thuis aan voorraad heb en maak dat eerst eens op. Denk daarbij aan een heerlijke chili con

Share
Heerlijke wildzwijn stoofpot

Wist je al dat wild heel mooi scharrelvlees is? Maak je stoofgerecht eens ‘wilder’ door in plaats van sukadelappen, poulet van wildzwijn te gebruiken. Hieronder een heerlijk en gemakkelijk recept

Share
Spitskool uit de oven

“Minder vlees, minder vis en meer groenten; een trend die we bij Achter het Fornuis al langer volgen.  Probeer bijvoorbeeld eens geroosterde spitskool bij een curry of met burrata. Heerlijk!.” Snijd

Share
Vichyssoise met asperges en coquilles

Een heerlijke koud te serveren Aspergesoep. Een ideaal gerecht voor een zomerse lunch of als starter. Aantal personen           6 Ingrediënten soep:  Aardappel                                                      50 gr Prei                                                                2 alleen het wit van

Share
De verleidelijke Valentijnstip  

‘ Chocolate lovers cake’ om bij weg te smelten! Wat heb je nodig:  Roomboter, 100 gr Donkere chocolade, 100 gr Ei, 2 stuks Kristalsuiker, 1 dl Bloem, 1.2 dl De boter met de

Share
Wat is voor jou een favoriet feestelijk gerecht? 

Achter ’t Fornuis bestaat 10 jaar en dat vieren we! Een feestje, iets te vieren? Ongetwijfeld heb jij een gerecht waarmee je al vaker succes hebt gehad bij  je gasten  én

Share