Vichyssoise met asperges en coquilles

Een heerlijke koud te serveren Aspergesoep. Een ideaal gerecht voor een zomerse lunch of als starter. Aantal personen           6 Ingrediënten soep:  Aardappel                                                      50 gr Prei                                                                2 alleen het wit van

Share
De verleidelijke Valentijnstip  

‘ Chocolate lovers cake’ om bij weg te smelten! Wat heb je nodig:  Roomboter, 100 gr Donkere chocolade, 100 gr Ei, 2 stuks Kristalsuiker, 1 dl Bloem, 1.2 dl De boter met de

Share
Wat is voor jou een favoriet feestelijk gerecht? 

Achter ’t Fornuis bestaat 10 jaar en dat vieren we! Een feestje, iets te vieren? Ongetwijfeld heb jij een gerecht waarmee je al vaker succes hebt gehad bij  je gasten  én

Share
Achter ’t Fornuis 10 jaar!

In februari 2019 bestaan wij 10 jaar. Deze maand zijn er 2 extra aanschuifavonden voor € 10,00 per persoon inclusief een glas bubbels. Wil jij weten hoe wij ons jubileum

Share
Papa kookt uit eigen doos

Kom op vaderdag, zondag 17 juni, je een verrassende  Vaderdagbox afhalen. Geniet samen van een heerlijk, stoer en gezond 3-gangenmenu met amuse. Even opwarmen en thuis heerlijk genieten van verrassende én gezonde gerechten! €30,-

Share
Koken met minder zout

Za’atar: De ideale zoutvervanger voor koken met minder zout! Za’atar is een kruidenmengsel uit het Midden-Oosten en bestaat uit tijm, oregano,majoraan en komijn. Het is heel veelzijdig. Je kan het

Share
Afhalen met een Aziatische touch

Deze week staan er 2 heerlijke Aziatische afhaalmaaltijden op het menu. Een chili con carne met een beetje pit en een geurige curry. Dagverse maaltijden met heel weinig zout en

Share
Afhaalmenu’s week 3

De afhaalmaaltijden voor deze week staan weer op de site. Een heerlijke stoofschotel geïnspireerd op het Midden Oosten en een verrassende winterse spaghetti. Kijk snel en laat je verrassen.  

Share
Afhaalmaaltijden

Vanaf oktober zijn er weer heerlijke dagverse afhaalmaaltijden!!! Iedere maandag en dinsdag kook ik dagverse en originele maaltijden voor € 10,00 per persoon. Ik laat mij daarbij inspireren door de

Share
Zonder zout, maar lekker!!!

Zonder zout en ohzo lekker eten! Het kan, geen zout toevoegen tijdens het koken en toch smaakvol eten. De tip van Achter het Fornuis hiervoor is: Zeewier Kook water met

Share