Image module

Catering in Berlicum

Heerlijk thuis eten met vrienden in een informele sfeer of een feestelijke borrel voor je gasten, Achter ’t Fornuis kent het recept voor een geslaagde partij. We beginnen met het bedenken van originele gerechten en eindigen pas als de keuken weer netjes is opgeruimd. Nagenieten van een heerlijk diner in een opgeruimde keuken maakt je feest compleet.

De ideale catering
Of het nu een groots feest of een gezellig diner is, elke opdracht wordt in overleg met jou ingevuld. Wij nemen je graag alle zorg uit handen zodat je volop kunt genieten van je gasten én het bijzondere, heerlijke eten.

Na de zomer 2022 verzorg ik weer graag de catering voor je!

Koken aan huis

“Het is heerlijk om voor anderen te koken en ze te laten genieten van een mooie en smaakvolle maaltijd. Als kok aan huis bereid ik de lekkerste gerechten en jij hoeft helemaal niets te doen. Met verse ingrediënten kook ik op pure en eerlijke wijze en kun jij je volledig wijden aan je gasten”.

Voor Jantien staat culinair voor kwaliteit. Kwaliteit in gebruik van ingrediënten, kwaliteit in de wijze van koken en kwaliteit in service.

Eigen gerechten
“Ik kook graag met een beetje lef. Variatie, je eigen inbreng dat maakt je gerechten bijzonder en eigen. Ook een mooi gedekte tafel is belangrijk, dit nodigt uit om samen met je gasten volop te genieten van het lekkere eten.”

Na de zomer 2022 kook ik weer graag voor je!

Image module

Image module

Kook workshop

We koken niet alleen met elkaar, we gaan ook genieten van alle mooie gerechten die zijn gemaakt. Tussendoor en na afloop van de kookles. Dat doen we aan een prachtig gedekte tafel. Met haar ervaring in woninginrichting en styling zorgt Jantien voor een creatieve en gezellige aankleding van de tafel.

Achter ’t Fornuis organiseert – vanaf de zomer 2022- workshops voor maximaal 8 personen met iedere maand een ander thema.

Natuurlijk kun je ook een workshop volgen die geheel is afgestemd op je eigen wensen.
Van 17.30 tot 22.00 uur.

De prijs voor de workshop is € 55,- pp (incl. fris, koffie, thee en  wijn)
“Vriendelijk, meedenkend,flexibel en zeer goed improvisatievermogen.
Kortom: aanrader.”
Tijn uit Heeswijk.

Kookles

Samen koken en genieten van een heerlijke maaltijd aan een mooi gedekte tafel, dat kan bij Achter ’t Fornuis in Berlicum. De gerechten zijn na de kookles ook thuis te maken met goed verkrijgbare ingredienten. Jantien daagt je tijdens het koken uit om juist eens iets anders te proberen.

Originele gerechten
De gerechten van Achter ’t Fornuis zijn gedurfd in combinatie en dat maakt het koken verrassend. Tijdens de kookles stimuleren we je om mee te denken, ideeën aan te dragen en te koken met een beetje lef.
Na de zomer 2022 verschijnen deze gerechten in het eerste Achter ’t Fornuis kookboek! Volg in de blog alvast de nieuwe recepten.

Eerlijke producten voor iedereen
Jantien werkt bij voorkeur met verse seizoensproducten. Ook verrassen we je graag met vegetarische gerechten of heerlijke hapjes zonder gluten. We houden met iedereen rekening en in overleg met jou stellen we de te koken gerechten samen. Koken met vrienden en genieten van je eigen kookkunst is gewoon leuk!!

Image module

Voorbeeld menu’s

Wil je leuke kooktips?

Meld je dan hier aan voor de inspirerende nieuwsbrief van Jantien!