06-53641213info@achter-het-fornuis.nl
Achter 't Fornuis
Achter 't Fornuis
logo
  • Home
  • Jantien
  • Koken
    • Catering
    • Koken aan huis
    • Kook workshop
    • Kookles
    • Menu’s
  • Aanschuiven
  • Afhalen
  • Blog
  • Contact
Geen categorie
14 oktober 2019 by achterhetfornuis 0 Comments 515 Views
Prev
0
Vichyssoise met asperges en coquilles
10 mei 2019
Next
0
Heerlijke wildzwijn stoofpot
15 november 2019
14 oktober 2019 by achterhetfornuis in Geen categorie

“Minder vlees, minder vis en meer groenten; een trend die we bij Achter het Fornuis al langer volgen.  Probeer bijvoorbeeld eens geroosterde spitskool bij een curry of met burrata. Heerlijk!.”

Snijd de spitskool in stukken, besprenkel met limoenolie en bestrooi met peper. Verwarm de oven op 220 graden. Leg de spitskool op een bakplaat  en zet 40 minuten in de oven.
Garneer met gehakte cashewnoten of pistachenoten en peterselie.
Tip: maak een satésaus van pindakorrels en kokosmelk (en evt. oestersaus) om het compleet te maken.

1
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Recent comments

    Tags

    achter 't fornuis achter't fornuis achter-het-fornuis asperges aubergines bumbu gazpacho jubileum meloen pompoen pompoensoep recept salade vaderdag zomerse gerechten
    logo
    Hofstraat 1, 5258 CE Berlicum / 06-53641213 / info@achter-het-fornuis.nl
    Achter 't Fornuis