06-53641213info@achter-het-fornuis.nl
Achter 't Fornuis
Achter 't Fornuis
logo
  • Home
  • Jantien
  • Koken
    • Catering
    • Koken aan huis
    • Kook workshop
    • Kookles
    • Menu’s
  • Aanschuiven
  • Afhalen
  • Blog
  • Contact
Tips
8 januari 2021 by achterhetfornuis 0 Comments 101 Views
Prev
0
Pompoensoep met appel
19 oktober 2020
Next
Valentijnsdag 0
Liefdevolle sticky chocolade cake
27 januari 2021
8 januari 2021 by achterhetfornuis in Tips

Als je eten koopt, bijvoorbeeld bloemkool, denk er dan over na wat je met de gehele groente doet, dus ook de steel.
Deze kun je met andere restjes groenten aanbakken in de pan, in een beetje olie. Voeg peper en zout toe en water met enkele bouillon blokjes. Pureer het geheel en je hebt een heerlijke soep of zoals ze dit in Frankrijk noemen “potage du jour”.

Een leuk weetje:
In de keuken hebben we het als kok nooit over oude groenten maar over Franse groenten. Klinkt toch veel leuker 😋

0
Recommend
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIN
  • Pinterest
Share
Tagged in

Recent comments

    Tags

    achter 't fornuis achter't fornuis achter-het-fornuis asperges aubergines bumbu gazpacho jubileum meloen pompoen pompoensoep recept salade vaderdag zomerse gerechten
    logo
    Hofstraat 1, 5258 CE Berlicum / 06-53641213 / info@achter-het-fornuis.nl
    Achter 't Fornuis